lördag 3 oktober 2009

KM i WR i NK!

Imorse tog jag flickorna med mig och åkte till Norrköping för att delta i klubbmästerskapet i Whippet Race. Miki var anmäld och Jazza var med som maskot.

Det var ca 3 grader och regnet hängde i luften, så det var inte särskilt varmt och skönt. (Sen kan jag även berätta hur svårt det är att starta en galen liten hund i WR när händerna är stelfrusna, jisses vilken kamp :) )

Miki var i alla fall superduktig idag och traständ (nähä) och sprang för allt vad tyget höll. Dock har hon fortfarande fått för sig att hon ska byta spår till det högra (svart bana) under varje lopp så hon saktar in efter halva vägen, låter de andra springa iväg med försprång och byter spår bakom, för att sen försöka springa ikapp igen. Det är ingen bra strategi kan jag tycka, men alltså, huvudsaken är faktiskt att hon har roligt!

Idag lyckades hon t.o.m springa sig till A-final, och då också få tävla om titeln "Klubbmästarinna 2009". Men hon hade otroligt bra konkurrens i finalen så vi visste nog redan innan vad det skulle bli för placering, ganska kul dock att kunna stoltsera med A-final i Klubbmästerskapet hihi.

Vi säger grattis till Mibisan's Miss Cherimoya och Mibisan's Mr Sunsapote för Klubbmästarinna/Klubbmästare 2009! Vi säger också grattis till Gazolin Quince till priset "Snabbaste deltagande whippet utan licens". Hurra!

Sen avslutades tävlingsdagen med en trevlig prisutdelning och gott smörgåstårta-fika! Vi gillar Whippet Race, det är så opretentiöst, rättvist och kravlöst...och kul.

Jag och Miki stoltserar med hennes diplom för nytagen WR-licens.
Söta lilla vilddjur!


Tack alla inblandade för en härlig dag, trots ösregn och bitande vindar.

7 kommentarer:

Birgitta 3 oktober 2009 20:34  

Grattis igen!
Miki ser riktigt stolt ut på bilden! :)

Marie Sandberg 3 oktober 2009 20:48  

Ja - nu är det bara att hoppas att hösten och vintern går FORT så vi ses igen i Norrköping på träningarna till våren!
Visst var det en trevlig dag - trots att vädrets makter inte riktigt var med oss!
Kram Marie

Ursula Andersson 3 oktober 2009 22:30  

Grattis grattis! Fin bild också!

Hälsningar Ursula

Helena och Quince 4 oktober 2009 08:36  

Oj, så fint du ställer Miki. Och oj, så duktig hon är. A-final är faktiskt a-final. Dessutom blir Jazza rarare för varje dag som går. Åsså hade vi kul också :)

Fast Q var "bara" bästa hane utan licens

Anonym 4 oktober 2009 20:53  

nu har jag hittat din blogg :)tack för en trevlig pratstund idag och grattis till gårdagens resultat :) kortet är ju så otroligt fint på dig och Miki.

kram Janet

Whippeten Nota 5 oktober 2009 08:57  

Grattis till att få springa i A finalen!!! Duktigt av snabba och fina syster Miki!

Elin Eklund 6 oktober 2009 22:08  

Va snygg hon är Miki! Grattis till diplomet!