lördag 19 juli 2008

Festival Princess

Inatt har Miki pipit lite och inte riktigt vetat hur hon ska ligga utan att det smärtar. Den stora tratten vägrar hon ha på sig och plockar med van tass av sig, så jag har fått komma på en annan idé för att hon inte ska kunna slicka på såret. Snacka om pyjamasparty! men det funkar bra för hon kommer inte åt såret alls, som hon har tyckt vara jättespännande att försöka gnaga på innan.


Är man sötast i världen eller?


Idag har hon annars varit som vanligt igen, pigg och glad och hungrig och lekfull! Och för den som är intresserad kommer här en bild av dräneringen... svullnaden längre ner på sidan av bröstkorgen syns nästan inte längre, och febern ligger ikväll på stadiga 37,6.



Till Mikis glädje kom kompisen Kiwi och muntrade upp på kvällen, och Miki tog chansen att få mysa lite, skönt när man inte är riktigt kry!

5 kommentarer:

Sagoruna 19 juli 2008 kl. 11:36  

Pyjamas till skadad whippet är oslagbart! Jättefin mycket finare än mitt rosa hopkok av gammalt linne. Du ska kanske satsa på ny karriär? Tröjor till skadade whippar? Jag ska kanske ta och beställa en redan nu till Eira för den tuffa skatan lär väl råka ut för ungefär samma saker...

Anonym 19 juli 2008 kl. 12:09  

hon ä så söt lilla Miki! skönt att hon blivit sig själv så fort. kram från setterligan...

Anonym 19 juli 2008 kl. 14:31  

Åh men sån söt liten sjukling ! Ett pyamasparty verkar skoj tycker vovvsen här med ...fast utan att ha ont förståss !

Rally-Sally 21 juli 2008 kl. 23:47  

Allt klär en skönhet säger matte....rally-sally och kajsa-kavat

Susanna 27 september 2008 kl. 21:59  

När Aiko skar upp tassen och skulle ha tratt stod hon alltid HELT stilla så fort den åkt på. Alltså hon rörde inte en fena, bara frös fast i marken och stirrade rakt fram, inte ens när jag lockade med köttbulle tog hon ett steg framåt.. Haha det var helt genialt om syftet vore att hålla henne på plats! Tratten åkte dock av rätt fort för hon struntade ändå helt och hållet i stygnen.. Borde plocka fram den någon gång när hon går bärsärk här hemma kanske