lördag 18 juli 2009

Livet i en husvagn

Första anhalten här i norr var ute hos pappa i deras husvagn på Fläse Camping i Obbola utanför Umeå. En liten camping där de flesta husvagnar är permanent uppställda där och det är samma folk varje år, som en liten sommarstugeby. (Sussie, jag har gjort iakttagelser och analyser åt dig :D)

Jag som är uppväxt i husvagn, ja alltså har åkt Sverige runt varje sommar, är ju förtjust i campinglivet och försöker peppa sambon att köpa en till nästa sommar. Mysigt värre!

Iallafall så kommer några bilder på vad man kan göra i en husvagn under en helg i Umeå.

Man kan busa med syrran.


Man kan vila upp sig lite.


Man kan se på tv med matte. Eller...ja, vila upp sig lite..


Man kan ..vila upp sig lite till...


Man kan hålla koll på igelkottarna utanför fönstret.Eller så åker man och hälsar på syrran Play a While Tiimari!


Ganska lika eller hur :)

6 kommentarer:

Greta 18 juli 2009 16:20  

Så skönt det ser ut att vila upp sig.

Whippeten Nota 18 juli 2009 17:44  

Hon såg jättefin ut på korten lill tjejen! Roligt med ett kort på systrarna tillsammans, man ser absolut släkt dragen. Jag å Martin spanar oxå på husvagn tills nästa år =) Då kunde man kanske försökt å träffats på en husvagns turne ;-)

Elisabeth Alström 18 juli 2009 18:56  

Kan bara instämma att det är trevlig med husvagn och det blir som en turne nästan. Man träffas på utställningar och LC prov. Det är samma människor som åker land och rike runt. Men det är kul att träffas så det blir så enkelt och lättvindigt. Ibland är man hos någon och fikar eller äter eller så har man själv besök eller så är man själv. Det blir liksom som det blir. Ganska kravlöst och det är skööönt. Ses kanske framöver då...

Helena och Quince 18 juli 2009 22:14  

Å vilken söt syster - så lik Miki, liksom... Å lillasyster vara växer och växer. Vill nosa på henne snart. Ha en fortsatt härlig semester!

lillajag 18 juli 2009 23:17  

härligt m lite semester. ja va tvungen att kolla ordentligt vilken som va Miki o vilken som va syrran. väldans fina! kram från mig o Smilla

Jenny,Nokia och Leo 19 juli 2009 14:47  

Det verkar som fler och fler hakar på husvagnslivet?! Vi kan snart fylla en campingplats =)