söndag 31 augusti 2008

7,5 månad!

Insåg att det har varit ont om uppställningsbilder ett tag och passade på att ta en 7,5 (!) månadsbild, tänk vad tiden går. Miki har blivit rejält långbent och kroppen hänger inte riktigt med, så just nu tycker jag att hon ser ut som ett benrangel. Ställde dessutom fel sida mot kameran så man ser hennes krigsveteran-ärr :D

Nåväl, världens sötaste flicka!


Förresten så vann vi konerna det tävlades om i förra inlägget! Hurra hurra, vad roligt.

7 kommentarer:

Anonym 1 september 2008 kl. 09:31  

Hej Sara,
Tusen tack för grattis i min blogg till Mibisan's Miss Cherimoya's LC-seger med CERT och CACIL vid Internationella LC-provet i Vallentuna nu i helgen.
Lycka till med Din fina Whippet också!
Mvh
Marie Sandberg
Mibisan's kennel, Motala

Anonym 1 september 2008 kl. 10:38  

Vacker är hon och tur har hon också ! grattis till vinsten av de blå !

Mikkan 1 september 2008 kl. 11:58  

Hon är så otroligt ståtlig ändå! Min Mir är snart 12 veckor nu, och han växer i en rasande fart! Är nog sådär stor innan jag vet ordet av... :)

Jenny,Nokia och Leo 1 september 2008 kl. 20:28  

Fin hon är! och så snällt och fint hon står på bordet :D men du måste lägga upp en huvudbild också, hon har ju så otroligt vackert huvud!!!

Whippeten Nota 1 september 2008 kl. 22:53  

Så fin syrran är ! Dom har verkligen växt så det knakat ! Här hemma väntar vi på att det ska växas till sig lite på bredden såsmåningom. Grattis till att du vunnit dom söta blåa konerna! Det hade varit skoj om du berättade för dina bloggläsare lite mer om klickerkurs/träningen =) Kramar !

Rally-Sally 2 september 2008 kl. 17:06  

matte instämmer! vi två pinnar är kanske lite tveksamma, möjligen!

Anonym 6 september 2008 kl. 21:54  

Å hon är söt-söt! Quince kommer att ha så roligt med henne när de ses.

Fast inte tror jag han kommer att gå sådär fint i ringen när vi ses på söndag. Och knappast stå på bordet, heller... Fast vi har sju dagar på oss att träna :)