lördag 19 mars 2011

Mikis valpar 6 veckor!

Igår åkte vi upp till Åsa på Kennel Swaara och hälsade på Mikis valpar igen. De har nu blivit 6 veckor och det är full rulle, i alla fall under korta stunder!

Vi tog lite uppställningsbilder av de små och nu har de även fått sina namn (döpta efter dagliljor på bokstaven K). De är supermysiga valpar och jag tycker mig se Miki både här och där bland de 7 :) Igår hittade t.ex. en av dem en boll och försökte få in den i munnen samtidigt som den "vroo:ade" för full hals, precis som sin mor. Någon annan har ärvt Mikis näpna lilla ansikte och en tredje kom ut i hallen och mötte oss med ett "Tjenare, ni är här för min skull va?" Det ska bli riktigt roligt att följa dem och se hur de blir som vuxna.


Miki mådde förresten alldeles utmärkt och trots att hon nog ibland tröttnar på livet som småbarnsmor så uppvisade hon ett fantastiskt tålamod och verkade omåttligt stolt över vad hon åstadkommit i valplådan.

Några av de små söker fortfarande hem, så är du intresserad är det bara att höra av sig!

Kontaktinfo, mer info om valparna och fler bilder finns på www.swaara.se. Det ligger nu uppe helt bedårande vardags- och studiobilder som Åsa tagit på valparna i veckan, de måste ses. :)

Hanarna:
Swaara Kimmswick

Swaara Kaleidoscope

Swaara Kalahari


Tikarna:
Swaara Kamille Mary

Swaara Kara Kannon

Swaara Katja's Kitten

Swaara Karen Laughing

tisdag 1 mars 2011

Valparna växer!

Valparna växer och frodas och har nu hunnit bli nästan 4 veckor! Kan inte säga annat än att ni måste gå in på Swaara's hemsida och kolla in de underbara bilderna på de små liven.

Miki mår också bra, vi har hälsat på några gånger och hon tar sin uppgift på största allvar och är så söt. Tänk att lilla fröken har blivit så stor, det var ju bara igår hon själv var liten valp!